Cum alegem hainele pentru micutele noastre

Tinuta office nu este doar pentru mamici si tatici. Camasile pentru copii ii vor responsabiliza pe cei mici, pregatindu-i pentru scoala sau un eveniment special.

Chiar dacă pare un articol vestimentar destinat băieților, cămășile se potrivesc de minune și domnișoarelor. Acest lucru se datorează în special faptului că se potrivesc cu numeroase articole din garderoba fetelor.

Cămășile cu mânecă lungă pot fi luate direct pe corp sau se poate opta pentru purtarea unui maieu sau tricou sub cămașă. Dacă optați pentru cea de a doua variantă cea mică va putea purta cămașa deschisă, iar dacă îi va fi foarte cald o va putea da jos.

Niciodată cămășile cu mânecă lungă nu se iau strâns pe corp, pentru că fetița se va simți incomodată. De aceea noi îți punem la dispoziție și măsurătorile fiecărei cămăși cu mânecă lungă.

Pentru a te ajuta să îi găsești fetiței tale cea mai potrivită cămașă îți prezentăm modalitatea prin care se măsoară corect, astfel vei putea fi sigură că mărimea aleasă este cea mai bună:

  • gât: se măsoară circumferința gâtului, mai exact se măsoară în locul în care s-ar termina cămașa.
  • piept: se măsoara circumferința pieptului în zona cea mai lată
  • talia: în general se măsoară la buric sau  în zona cea mai subțire
  • soldul: se măsoară în zona cea mai lată
  • lungimea spatelui: se măsoară distanța de la umăr sau in dreptul gâtului până la talie
  • lungimea mânecii: se măsoară distanța de la umăr/dreptul gâtului până la încheietura mâinii.

Acestea fiind spuse, tot ce îți mai rămâne de făcut este să alegi mărimea cea mai potrivită pentru fetița ta.

Reclame