8.Un parfum vrajit

Sa creezi un parfum e o adevarata alchimie.Totul necesita rabdare, cunostinte temeinice despre fiecare floarein parte si mai ales un nas sensibil care sa poata ghicii aromele pe care le poti imbina pentru a creea ceva cu adevarat magic.

7.Un vis cu 5000 Euro

Desi muncesc de aproape 30 de ani visul meu a fost de a ajunge sa fac o croaziera care sa cuprinda marile imperii apuse ale lumii. Cum ar fi Istambul,  Atena, Roma, Cairo etc. Roma am avut norocul sa o vizitez lucrand ca badanta in Italia. In rest nu prea am mai avut banii necesari pentru excursii.
Chiar daca am incercat sa strang niste bani sau ivit alte probleme mai importante ca sa mai planific o excursie. Dar intr-o zi cineva mi-a oferit un pliant cu o oferta nemaipomenita.

Un ajutor binevenit de la avizez.ro

Nu lucrez intr-un birou propriu-zis ci intr-o crese de copiii. Locul meu de munca se desfasoara in interiorul unei gradinite, la care Primaria a atasat si doua clase de copii intre opt luni si trei ani, adica cresa. Cresa este una moderna prevazuta cu calculatoare, imprimante,un xerox, masini de spalat, televizoare, dvd-uri si alte aparaturi.

Un tricou cu BugsBunny!

De obicei imi place sa port haine cat mai haioase ,in culori vii sau pastelate care sa exprime sentimentele pe care le am in acea zi. Daca incep dimineata bine dispusa dupa un somn odihnitor, imi iau o pereche de blugi mulati cu un tricou rosu  aprins cu personaje din desenele animate.

3. Scapă de părul bucuclas cu ajutorul Total Pro Beauty

Indepartare parului  din anumite zone ale corpului pentru femei in special este o preocupare la fel ca si mersul la cosmetica sau coafor. Vine vara, mergem la plaje si costumele de baie din ce in ce mai minuscule nu pot acoperii  parul  nedorit de pe picioare.

Stampila care mi se potriveste cel mai bine.

Stampile se gasesc sub toate formele, rotunde, patrate,triunghiulare . Eu ma aseman cred cu genul de stampila GadgetQ24, dupa ce o aplici trebuie sa razui imaginea stampilata si surpriza, e aprobata sau nu cererea pe care ai formulat-o, a devenit act  oficial  sau nu hirtia stampilata, e la mana destinului.

2.O Ileana Cosânzeana modernă

Povestea incepe intr-un sat uitat de lume.Ileana, protagonista noastra, ramasa orfana de ambii parinti, morti intr-un accident, a crescut in casa bunicilor. Era blonda cu ochii ca cerul fara nori si subtirica. Canta cat era ziulica de mare si cand nu isi ajuta bunica la munca ii placea sa citeasca. Bunica a dat-o la scoala din sat si mai tarziu a hotarat ca trebuie sa mearga la oras sa faca liceul. A intrat la un liceu de filologie dintr-un oras linisti, aflat într-o zonă muntoasă..

1.Redescoperim Arzum Okka cu ajutorul cafetierei cu acelasi nume!

Povestea mea incepe intr-un mic satuc din Anatolia. Intr-o familie cu 7 copiii. Erau atat de saraci incat in afara de hainele de pe ei, 3 rogojini pe care se ingramadeau sa doarma si cateva vase de lut cioblite , nu gaseai in casuta lor. Dar erau foarte uniti si imparteau si ultima firimitura de paine cu cine ar fi cerut-o.

Și eu particip la SuperBlog2015

Încă de anul trecut am vrut să particip, dar teama că articolele mele nu vor fi acceptate m-a făcut să renunț, însă anul acesta m-am decis voi participa cu siguranță la campanii.

Reclame